Krepoljin forum

Forum posvecen selu Krepoljin i lepom Homolju
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchRegisterLog in
Koliko je sati?

September 2019
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
CalendarCalendar
Social bookmarking
Social bookmarking digg  Social bookmarking delicious  Social bookmarking reddit  Social bookmarking stumbleupon  Social bookmarking slashdot  Social bookmarking yahoo  Social bookmarking google  Social bookmarking blogmarks  Social bookmarking live      

Bookmark and share the address of Krepoljin forum on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Krepoljin forum on your social bookmarking website
World koncern
Learn more about World Concern
Facebook login

Share
 

 Konkurs za projekte

Go down 
AuthorMessage
**mima**
Moderator
Moderator
**mima**

Female

Virgo
Posts : 62
Points : 3890
Reputation : 0
Birthday : 1985-08-25
Join date : 2009-04-27
Age : 34
Job/hobbies : student
Humor : positive

Konkurs za projekte Empty
PostSubject: Konkurs za projekte   Konkurs za projekte Icon_minitimeTue 18 Aug 2009 - 21:17

Raspisuje se konkurs za dodelu bespovratnih sredstva za izradu proјektne dokumentaciјe ili sufinansiranje već započetih proјekata u 2009.
РЕПУБЛИКА СРБИЈА

ВЛАДА

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ОДРЖИВИ РАЗВОЈ НЕДОВОЉНО РАЗВИЈЕНИХ ПОДРУЧЈА058Број: 401-01—125/2009-01

Датум :28.07.2009.године

БЕОГРАД

На основу чл.31.ст.1 Закона о Влади ( Сл.Гласник РС“, бр.55/05,71/05-исправка 101/07 и 65/08)и чл.2 и чл.4 Уредбе о канцеларији за одрживи развој недовољно развијених подручја („Сл.Гласник РС“, БР.71/08 од 25.07.2008.год. ) , Директор Канцеларије за одрживи развој недовољно развијених подручја доноси

О Д Л У К У

РАСПИСУЈЕ СЕ конкурс за доделу бесповратних средства за израду пројектне документације или суфинансирање већ започетих пројеката у 2009. години, који има за циљ да промовише и унапреди одрживи развој недовољно развијених подручја, као и да промовише и унапреди борбу против сиромаштва, кроз учешће у припреми и разматрању развојних (инвестиционих и др.) пројеката од значаја за одрживи развој недовољно развијених подручја, као и припрему програмских и планских докумената који се односе на борбу против сиромаштва у недовољно развијеним подручјима.

Конкурс ће бити објављен на интернет страници Канцеларије за одрживи развој недовољно развијених подручја.

Конкурс ће бити отворен месец дана од дана објављивања.

Захтеве за доделу средстава за израду пројектне документације ће разматрати комисија, коју ће посебном одлуком образовати Директор Канцеларије за одрживи развој недовољно развијених подручја. Задатак Комисије ће бити разматрање поднетих захтева и утврђивање Предлога одлуке о додели бесповратних средстава за израду пројектне документације или суфинансирање већ започетих пројеката у 2009. години, Коначну одлуку о додели бесповратних средстава за израду пројектне документације или суфинансирање већ започетих пројеката доноси Директор Канцеларије за одрживи развој недовољно развијених подручја, а резултати конкурса биће објављени на интернет страници Канцеларије за одрживи развој недовољно развијених подручја.

Подносилац захтева може да поднесе само захтев за доделу средстава за израду једне пројектне документације или суфинансирање само једног започетог пројекта у току 2009. године.

Саставни део ове одлуке је текст Конкурса за доделу средстава за израду пројектне документације у 2009. години.

О б р а з л о ж е њ е

На основу чл.31. став 1 Закона о Влади ( Сл.Гласник РС“, бр.55/05,71/05-исправка 101/07 и 65/08) донета је Уредба о оснивању Канцеларије за одрживи развој недовољно развијених подручја од 24.јула 2008. године. Чл.4. став 1. Уредбе о Канцеларији за одрживи развој недовољно развијених подручја , прописује се да Канцеларијом руководи Директор Канцеларије, те у складу са тим Директор Канцеларије, расписује Конкурс за доделу бесповратних средстава за израду пројектне документације или суфинансирање већ започетих пројеката у 2009. години.

Чл.2 Уредбе о Канцеларији за одрживи развој недовољно развијених подручја („Сл. Гласник РС“ БР.71/08 ОД 25.07.2008. године) прописано је да Канцеларија врши стручне послове за потребе Владе који се односе на: учешће у активности на припреми програмских и планских докумената који се односе на одрживи развој недовољљно развијених подручја, израду периодичног извештаја о постигнутим циљевима одрживог развоја недовољно развијених подручја; давање мишљења у процесу развоја законодавства, политике, мера и индикатора одрживог развоја недовољно развијених подручја, учећше у активностима на промоцији и унапређењу одрживог развоја недовољно развијених подручја, учешће у припреми и разматрању развојних( инвестиционих и др.) пројеката од значаја за одрживи развој недовољно развијених подручја, укључујући припрему и предлагање пројеката чији је носилац Канцеларија, праћење и надзирање реализације развојних ( инвестиционих и др.) пројеката чији је носилац Канцеларија; учешће у активности на припреми програмских и планских докумената који се односе на борбу против сиромаштва у недовољно развијеним подручјима, израду периодичних извештаја о постигнутим циљевима у борби против сиромаштва у недовољно развијеним подручјима, давање мишљењау процесу развоја законодавства, политике, мера и индикатора везаних за борбу против сиромаштва у недовољно развијеним подручјима, учешће у активностима на промоцији и унапређењу борбе против сиромаштва у недовољно развијеним подручјима, учешће у припреми и разматрању пројеката од значаја за борбу против сиромаштва у недовољно развијеним подручјима, укључујући припрему и предлагање пројеката чији је носилац Канцеларија и праћење и надзирање реализације пројеката чији је носилац Канцеларија.

Сходно томе, одлучено је као у диспозитиву.

Директор Канцеларије

За одрживи развојнедовољно

Развијених подручја

Др СУЛЕЈМАН УГЉАНИН

izvor: КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ОДРЖИВИ РАЗВОЈ НЕДОВОЉНО РАЗВИЈЕНИХ ПОДРУЧЈА
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin


Male

Aquarius
Posts : 24
Points : 3855
Reputation : 0
Birthday : 1974-02-05
Join date : 2009-04-26
Age : 45
Job/hobbies : ljubitelj prirode
Humor : informatika

Konkurs za projekte Empty
PostSubject: Re: Konkurs za projekte   Konkurs za projekte Icon_minitimeWed 19 Aug 2009 - 19:42

Eto prilike da neko konkurise i na najbolji nacin iskoristi nas kraj i spase ono sto se spasti moze....

_________________
Krepoljin u srcu, Homolje zauvek u dusi...
Back to top Go down
http://krepoljin.forumso.net
 
Konkurs za projekte
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Krepoljin forum :: HOMOLJE I KREPOLJIN :: Hajde da se druzimo :: Aktuelno u Krepoljinu i Homolju-
Jump to: